Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Let op!

Per 1 januari 2019 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42. Het maximale jaarinkomen (verzamelinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38,035. Verdient u meer, dan heeft u geen recht op een sociale huurwoning. In de regio Almere kunnen uitzonderingen gelden. Voordat een woning definitief wordt toegewezen controleert de woningcorporatie uw inkomen.

Inschrijven

In Almere kunt u  aan een sociale huurwoning woning komen door u in te schrijven. Om in aanmerking te komen moet u wel zelf op een woning reageren.

Uw  inschrijving

Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan bij WoningNet Almere. Hieraan zijn jaarlijkse kosten verbonden. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt op een woning. U moet wel aan de voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden leest u terug in de woningadvertentie. 

Meer informatie over inkomenseisen

Lees hier meer over inkomenseisen.

Privacy

Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Inschrijven bij WoningNet kost € 25,50. U kunt betalen via iDEAL. Tijdelijk is het niet mogelijk om een machtiging af te geven. 
Daarnaast worden er jaarlijks kosten berekend voor het verlengen van uw inschrijving. Een verlenging kost € 25,50 per jaar.

Controleer e-mailadres
Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.