Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Let op!

Per 1 januari 2019 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42. Het maximale jaarinkomen (verzamelinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38,035. Verdient u meer, dan heeft u geen recht op een sociale huurwoning. In de regio Almere kunnen uitzonderingen gelden. Voordat een woning definitief wordt toegewezen controleert de woningcorporatie uw inkomen.

Inschrijven

In Almere kunt u  aan een sociale huurwoning woning komen door u in te schrijven. Om in aanmerking te komen moet u wel zelf op een woning reageren.

Uw  inschrijving

Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan bij WoningNet Almere. Hieraan zijn jaarlijkse kosten verbonden. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt op een woning. U moet wel aan de voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden leest u terug in de woningadvertentie. 

Meer informatie over inkomenseisen

Lees hier meer over inkomenseisen.

Privacy

Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Inschrijven bij WoningNet kost € 25,50. U kunt betalen via iDEAL. Tijdelijk is het niet mogelijk om een machtiging af te geven. 
Daarnaast worden er jaarlijks kosten berekend voor het verlengen van uw inschrijving. Een verlenging kost € 25,50 per jaar.

Controleer e-mailadres
Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.