Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Gratis nieuwe inschrijving met behoud wachttijd bij een tijdelijk huurcontract

14 juni 2018


Nieuwsbericht tijdelijk huurcontract

Accepteert u een woning in Almere met een tijdelijk huurcontract? Dan maken wij vanaf nu meteen een gratis nieuwe inschrijving voor u aan. Daarnaast zetten wij uw oude inschrijfdatum over op uw nieuwe inschrijving. Zo kunt u in de toekomst weer gebruik maken van uw opgebouwde wachttijd om op zoek te gaan naar een andere woning.

Vaak worden jongerenwoningen of studentenwoningen aangeboden met een tijdelijk huurcontract. Als er sprake is van een tijdelijk huurcontract vindt u deze informatie terug in de advertentietekst van de woning. Na het onderteken van een tijdelijk huurcontract, wordt uw inschrijving beëindigd en ontvangt u automatisch uw nieuwe registratienummer per e-mail.

Voor deze nieuwe inschrijving betaalt u geen inschrijfkosten. Om uw inschrijving te verlengen ontvangt u na een jaar een betaalverzoek voor de betaling van de verlengingskosten.


Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.