Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Wonen in een huurhuis in Nobelhorst?


Wonen vlakbij het bos en het kloppend hart van Nobelhorst in Almere Hout. Ymere realiseert in dit gebied eengezinshuizen in de sociale huursector. Nobelhorst is niet zomaar een wijk, maar ontstaat door eigen initiatieven van bewoners en ondernemers. In het dorp Nobelhorst bepaal je zelf hoe je je buurt inricht. Bewoners staan hier aan het roer.

Sociale huurhuizen
Spreekt Nobelhorst je aan en heb je interesse in een sociale huurwoning? Kom dan naar de startbijeenkomsten van twee nieuwe huurcollectieven in Nobelhorst. Op maandag 7 september start het collectief van 12 verandahuizen en op dinsdag 8 september start het collectief van 18 droogschuurhuizen. Beide bijeenkomsten beginnen om 20:00 uur bij Pannenkoekhuis Smullen & Spelen, Enrico Fermistraat 30.

Wil jij in Nobelhorst wonen in een huurhuis?
Dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan één van de startbijeenkomsten. Voor meer informatie kun je terecht op www.nobelhorst.nl.
Kijk ook eens op www.facebook.com/nobelhorst of www.facebook.com/gebiedsregisseur.maikelhuijsman.

Als je interesse hebt dan kun je jezelf tijdens de startbijeenkomsten op 7 of 8 september aanmelden voor een collectief.Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.