Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vernieuwde website

23 mei 2019


Wij hebben deze tijd nodig om de website : Woningnetalmere  aan te passen. Om dit goed voor te bereiden is onderhoud aan de website noodzakelijk. Daarom is deze site en het contactformulier van 12 juni tot en met 17 juni 2019 niet bereikbaar.  Wij realiseren ons dat dit enige overlast veroorzaakt.

Bent u op dit moment kandidaat voor een woning?
Dan krijgt u tussen 12 juni tot en met 17 juni de woning per e-mail of telefonisch aangeboden. De verhuurder laat u weten hoe u moet reageren op de aanbieding van de woning. Reageren via de website is dan niet mogelijk. U kunt op 18 juni vanaf 10:00 uur weer op de website terecht.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met het klantcontactcentrum van WoningNet. Wij helpen u graag van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur op telefoonnummer 0900 - 360 00 36 (gebruikelijke belkosten).

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.