Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging Kimwierde

08 februari 2019


Bent u op zoek naar een nieuw, gelijkvloers driekamerappartement in Almere Haven? Dan is dit uw kans! Eind 2019 levert Ymere 40 sociale huurwoningen op  in de Wierden. 

Het nieuwbouwcomplex Kimwierde bestaat uit 6 woonlagen. Alle appartementen hebben een balkon of terras en een berging op de begane grond. Alle woningen zijn bereikbaar met een lift en zijn gelijkvloers.

De ligging is perfect: midden in het groen, aan het Gooimeer, vlakbij het centrum van Almere Haven met winkels en restaurantjes. De bouw is gestart, de oplevering staat gepland voor eind 2019.

De woningen worden naar verwachting eind maart 2019 aangeboden via Woningnet.

De kenmerken:
40 3-kamerappartementen.
Oppervlakte varieert tussen de 65 en 77 vierkante meter m². Dit is inclusief een ruime hal.
Alle appartementen hebben een balkon of terras.
Alle appartementen hebben een berging op de begane grond.
De woningen zijn bestemd voor 1-2 persoons huishoudens.

Wilt u een seintje krijgen voordat de woningen worden geadverteerd? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief op ymere.nl/kimwierde
Hier staan ook de plattegronden op.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.