Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging Lage Landen Almere Poort

23 oktober 2018


De Lage Landen aan de Beneluxlaan is een nieuwbouwproject in het Europakwartier West in Almere Poort. Er komen 38 sociale huurwoningen verdeeld over twee gebouwen.

De gebouwen hebben een luxe uitstraling en worden dan ook wel Urban Villa´s genoemd. Het zijn één, twee en drie kamerappartementen, met woonoppervlaktes variërend tussen de 35 en 77 m2. 
Beide gebouwen hebben een lift. Alle appartementen hebben een berging en een buitenruimte (terras of balkon). De appartementen liggen nabij een bushalte en een supermarkt. Meer informatie over de woningtypen en plattegronden vindt u op de projectpagina van de Alliantie.
 
De Alliantie is voor deze appartementen op zoek naar huurders die zich met elkaar willen inzetten voor een prettige omgeving om in te wonen en leven.

Heeft u interesse in een appartement in dit project? Dan kunt reageren op de advertenties via woningnet. De woningen worden medio november 2018 geadverteerd. Conform de huidige planning worden de woningen in het voorjaar van 2019 opgeleverd.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.