Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging Zandpoortveste

01 augustus 2018


Zandpoortveste is een nieuwbouwproject in Zandpoort, de nieuwste wijk van Almere Poort. Er komen 23 sociale huurappartementen die met voorrang worden toegewezen aan kandidaten vanaf 55 jaar. Het zijn twee en driekamerappartementen, met woonoppervlaktes variërend tussen de 46 en 79 m2. 
 
De Alliantie is voor deze appartementen op zoek naar huurders die houden van pionieren en zich met elkaar willen inzetten voor een prettige omgeving om in te wonen en leven. 

Het gebouw is voorzien van een lift en cameratoezicht. Alle appartementen hebben een externe berging en een balkon. Meer informatie over de woningtypen en plattegronden vindt u op de projectpagina van de Alliantie.

Heeft u interesse in een appartement in dit project? Dan kunt reageren op de advertenties via woningnet. De woningen worden in de 2e helft van augustus geadverteerd. Conform de huidige planning worden de woningen eind 2018 opgeleverd. 
 

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.