Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging nieuwbouwproject Molenwiek Almere Buiten

24 juli 2019


Op de hoek van de Staalstraat en de Chicagostraat wordt momenteel gebouwd aan het project ‘De Molenwiek’ (tegenover de Jumbo en Gamma). Het plan omvat 76 sociale huurwoningen verdeeld over tien woonlagen met acht appartementen per verdieping. Onderverdeeld in: 73 driekamer en 2 tweekamer appartementen en 1 éénkamer appartement. 

De woningen zijn voor verschillende doelgroepen. 50% van de woningen is bestemd voor senioren, daarbij geldt dat kandidaten uit de Molenbuurt voorrang krijgen. Circa 25% van de woningen is bestemd voor zorgpartij DBA en circa 25% van de woningen voor reguliere woningzoekenden (doorstromers en starters). 
Het gebouw is voorzien van camerabewaking, lift en een scootmobiel ruimte. Het gebouw voldoet aan hoge milieu- en bouwvoorschriften en is daarmee volledig gasloos. Dit betekent dat alles elektrisch is, dit geldt ook voor het koken. Iedere woning heeft  een eigen warmtepomp, enkele zonnepanelen, vloerverwarming en een balkon. 
De twee kamerappartementen hebben een oppervlak van circa 52 vierkante meter en driekamer appartementen een oppervlak van circa 65 vierkante meter. Netto huur is (gemiddeld) € 607,00 en indicatie voor de servicekosten is € 45,00 per maand.  
Heeft u interesse in een appartement in dit project? Dan kunt reageren op de advertenties via Woningnet. De woningen worden begin september 2019 geadverteerd. Conform de huidige planning worden de woningen in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd. 
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de projectpagina van de Alliantie:
www.de-alliantie.nl

Disclaimer: Hoewel de informatie in deze advertentie zorgvuldig is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Typefouten, prijswijziging en impressie zijn onder voorbehoud de werkelijke kleur van het materiaal kan afwijken, zo ook de inrichting van het openbaar gebied. 
 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.