Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging nieuwbouwproject Pygmalion - Almere Poort

24 april 2019


Onderverdeeld in: 9 tweekamer en 22 driekamer appartementen. De appartementen zijn verdeeld over diverse gebouwen die aan elkaar verbonden worden door galerijen en loopbruggen. De woningen zijn voor starters en doorstromers in verschillende leeftijdscategorieën : starters tot en met 22 jaar, starters tot en met 27 jaar, regulier woningzoekenden en kandidaten van 55 jaar en ouder.  Zo ontstaat er  een goede mix bewoners die op een mooie plek met elkaar willen wonen.

Er zijn twee kamerappartementen van circa 60 vierkante meter en driekamer appartementen van circa 77 vierkante meter. Netto huren variëren tussen de € 424,44 en € 651,03. Dit is exclusief bijkomende servicekosten.  Alle woningen hebben een  balkon of klein terras.

Heeft u interesse in een appartement in dit project? Dan kunt reageren op de advertenties via woningnet. De woningen worden in mei 2019 geadverteerd. Conform de huidige planning worden de woningen in september 2019 opgeleverd. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de projectpagina van de Alliantie.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.