Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Voorraankondiging nieuwbouw Hart van de Wierden

12 juni 2018


Project
Hart van de Wierden is een nieuwbouwproject in De Wierden in Almere Haven. De 58 sociale huurappartementen worden gebouwd op het terrein bij de Oldewierde waar voorheen de Albert Heijn, school de Wierwinde en het Wierdendok stonden. De Alliantie is voor deze appartementen op zoek naar huurders die zich actief willen inzetten voor een prettige omgeving om in te wonen en leven. 

Alle appartementen hebben externe bergingen en een balkon/terras. Meer informatie over de woningtypen en plattegronden vindt u op de projectpagina van de Alliantie.

Doelgroep

De woningen zullen via de voordeelregeling geadverteerd worden (loting woningen uitgesloten). Personen die nu in de Wierden wonen krijgen voorrang. Tevens wordt een groot deel van de woningen beschikbaar gesteld aan 55-plussers.

Meer informatie over de voordeelregeling vindt u op deze website.

Heeft u interesse in een woning in dit project? Dan kunt reageren op de advertenties die in de week van 19 juni t/m 26 juni 2018 worden geadverteerd via woningnet. Conform de huidige planning worden de woningen begin 2019 opgeleverd. 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.