Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigen en accepteren


Na de sluiting van de reactietermijn worden de reacties gesorteerd en nodigt de verhuurder de eerste kandidat(en) uit om een woning te bezichtigen. De verhuurder bepaalt hoeveel mensen een uitnodiging krijgen.

Als u bent geselecteerd om de woning te bezichtigen krijgt u eerst een e-mail om uw belangstelling te peilen (interessepeiling). De aanbieding vervalt als u niet (op tijd) laat weten dat u belangstelling heeft. U krijgt de uitnodiging voor de bezichtiging per e-mail. Dit geldt voor bijna alle woningen. Na de bezichtiging moet u tijdig doorgeven of u de woning accepteert.

Let op: staat u op de nummer 1-positie, dan krijgt u een voorlopige aanbieding en komt er een aanbiedingsblokkade in uw profiel. U kunt dan niet op een andere woning reageren. Uw gegevens worden gecontroleerd en als deze juist zijn krijgt u een huurcontract aangeboden.
Heeft u een voorlopige aanbieding en ziet u toch van de woning af, dan vervalt de aanbiedingsblokkade. Houd u met het weigeren van de woning rekening met de door de verhuurder vastgestelde termijn. Weigert u de woning buiten deze termijn, dan kan de verhuurder kosten in rekening brengen.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.