Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Vrijesectorhuurwoningen


Een vrijesectorhuurwoning is een woning met een netto huurprijs vanaf € 720,42 per maand. Om hiervoor in aanmerking te komen hoeft u niet ingeschreven te staan bij WoningNet Almere.

Een vrijesectorhuurwoning hoeft niet te worden verdeeld via de regels die gelden voor sociale huurwoningen. Een verhuurder kan zelf bepalen wie in aanmerking komt voor de woning. U kunt voor een woning in de vrije sector geen huurtoeslag aanvragen. Een eigenaar van een vrijesectorhuurwoning kan verschillende eisen stellen aan huurders, zoals een bepaald inkomen.

U vindt vrijesectorhuurwoningen op deze site, op Rooftrack en op de sites van de Almeerse verhuurders.


Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik wachten op een vrijesectorhuurwoning?

Voor huurwoningen in de vrije sector zijn geen wachttijden te geven. Reageert u op een van de vrijesectorwoningen en komt u in aanmerking? Dan neemt de verhuurder contact met u op.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.