Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inschrijving verlengen


U moet uw registratie jaarlijks verlengen. Na inschrijving is de registratie een jaar geldig. Na betaling van de verlengingskosten is uw registratie opnieuw een jaar geldig.

Machtiging
Heeft u bij uw inschrijving een doorlopende machtiging afgegeven? Dan worden de verlengingskosten automatisch van uw rekening afgeschreven. U ontvangt 42 dagen voor de vervaldatum een bericht over de verlenging. Na het incasseren van de verlengingskosten wordt de inschrijving met een jaar verlengd.
Heeft u geen doorlopende machtiging afgegeven, dan ontvangt u 42 dagen voor de vervaldatum een e-mail om de verlengingskosten van € 25,50 te betalen. Dit kan via iDEAL.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verlengen van uw inschrijving.

Belangrijk
Geeft u een machtiging af nadat u het betaalverzoek heeft ontvangen? Deze machtiging geldt dan pas voor het volgende jaar. Dit jaar moet u de verlengingskosten nog via iDEAL betalen.

Betalingen via Buckaroo
De incasso van de kosten wordt verzorgd door Buckaroo. De naam Stichting derdengelden Buckaroo komt terug op uw bankafschrift en betaalverzoeken.

Reden van uitschrijving
Uw inschrijving vervalt zodra u een sociale huurwoning accepteert van één van de verhuurders via WoningNet Almere. Uw inschrijving vervalt ook als u de inschrijfkosten en/of verlengingskosten niet betaalt.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn inschrijving verlengen?
U kunt uw inschrijving jaarlijks verlengen door middel van:
- een machtiging
- een iDEAL betaling


 
Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.