Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inschrijving verlengen


U moet uw registratie jaarlijks verlengen. Na inschrijving is de registratie een jaar geldig en de eerste verlengingsdatum is dus precies een jaar na de inschrijfdatum. Na betaling van de verlengingskosten is uw registratie opnieuw een jaar geldig.

Machtiging
Heeft u bij uw inschrijving een doorlopende machtiging afgegeven? Dan worden de verlengingskosten automatisch van uw rekening afgeschreven. U ontvangt ongeveer een maand voor de vervaldatum een bericht over de verlenging. Na het incasseren van de verlengingskosten wordt automatisch de inschrijving verlengd.

Heeft u geen doorlopende machtiging afgegeven, dan ontvangt u ongeveer een maand voor de vervaldatum een e-mail om de verlengingskosten van € 25,50 te betalen. Dit kan via iDEAL. Natuurlijk kunt u ook alsnog een doorlopende machtiging afgeven.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verlengen van uw registratie.
U kunt nagaan of de verlenging is gelukt en wat de geldigheidsdatum van uw inschrijving is: log in en klik bij Mijn WoningNet op Profiel.

 


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn inschrijving verlengen?
U kunt uw inschrijving jaarlijks verlengen door middel van:
- een machtiging
- een iDEAL betaling


 
Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.