Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Gegevens wijzigen


Uw inschrijfgegevens bepalen voor welke woningen u in aanmerking komt. Bij toewijzing controleert de woningcorporatie (en voor particuliere huurwoningen Het vierde huis) of de gegevens van uw inschrijving kloppen.

Als deze gegevens onjuist zijn, kan de corporatie besluiten om de woningaanbieding in te trekken. Pas daarom als uw persoonlijke situatie verandert direct uw inschrijfgegevens aan.

Uw inschrijfgegevens wijzigt u eenvoudig via Mijn WoningNet als u bent ingelogd. Heeft u al op woningen gereageerd, dan moet u deze reacties eerst verwijderen voordat u uw gegevens kunt wijzigen. Met uw gewijzigde gegevens kunt u vervolgens opnieuw op de woningen reageren.


Veelgestelde vragen

Kan ik mijn inschrijving ook voor een andere regio gebruiken?

Nee, een inschrijving bij WoningNet Almere geldt alleen voor Almere. U kunt uw inschrijving en opgebouwde rechten niet gebruiken in een andere regio. U kunt zich wel in meerdere regio's inschrijven. U betaalt dan in elke regio inschrijfgeld.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.