Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inkomenseis


De verhuurder kan eisen stellen aan uw inkomen.

Deze inkomenseis staat vermeld bij de woningadvertentie. Het maximale jaarinkomen (verzamelinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is meestal vastgesteld op € 38.035. Een verhuurder kan een ander maximaal jaarinkomen vaststellen.

Een woning met een huurprijs boven € 720,42 is een vrijesectorwoning. Voor deze woningen kan een verhuurder een minimaal jaarinkomen vaststellen.


Veelgestelde vragen

Ik verdien nu meer dan € 38.035 maar mijn inkomen wordt lager. Kan ik dan wel reageren?

De hoogte van uw inkomen wordt gecontroleerd op het moment dat u de woning accepteert. Als u op dat moment voldoet aan de voorwaarden, kunt u reageren. U moet er wel voor zorgen dat uw inkomen bij uw gegevens hierop is aangepast.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.