Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Resultaten opvragen


Enkele uren na de sluiting van de reactietermijn worden de reacties gesorteerd en kunt u uw positie bij Actuele en lopende reacties zien.

Alleen als de verhuurder heeft aangegeven dat het resultaat niet bekend wordt gemaakt, ziet u bij uw reactie geen resultaat staan. Meestal ziet u dit bij nieuwbouwwoningen, waarbij meerdere woningen via een advertentie worden aangeboden of bij woningen waarbij de verhuurder handmatig een extra controle moet uitvoeren. Dit kan nodig zijn als inwoners van een woonplaats voorrang krijgen.

Wanneer u in aanmerking komt om de woning te bezichtigen, nodigt de verhuurder u hiervoor uit. De verhuurder kan u een bericht sturen om te peilen of u (nog) interesse heeft in de woning. Het is belangrijk dat u hier tijdig op reageert. Als u niet reageert binnen de gestelde termijn, gaat de verhuurder ervan uit dat u geen belangstelling heeft.

Zodra de woning is toegewezen, gaat de woningadvertentie naar uw Historische reacties. Hier ziet u ook wat uw positie voor de woning was.


Veelgestelde vragen

Wat zijn actuele en lopende reacties?

Bij Actuele reacties en Lopende reacties staan woningen waarop u onlangs heeft gereageerd. 

  1. Actuele reacties: reacties op woningen waarvan de reactietermijn nog niet is verstreken.
    Bij deze woningen ziet u uw huidige positie en hoeveel kandidaten er op dat moment op de woning hebben gereageerd. Totdat de reactietermijn verstrijkt, kunt u deze reacties nog intrekken.

  2. Lopende reacties: reacties op woningen waarvan de reactietermijn is verstreken, maar nog niet definitief zijn toegewezen. Heeft u een woning bezichtigd, dan kunt u hier ook aangeven of u deze wilt accepteren of weigeren.
Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie
Wat zijn historische reacties?

Bij uw historische reacties staan de woningen waarop u enige tijd geleden heeft gereageerd. Deze woningen zijn inmiddels toegewezen aan een andere kandidaat.

Bij iedere woning ziet u de belangrijkste kenmerken van de woning, zoals de oppervlakte en het aantal kamers. Verder ziet u wat uw positie op de woning was, hoeveel inschrijfwaarde de persoon had die de woning heeft geaccepteerd, of er sprake was van voorrang en hoeveel woningzoekenden er in totaal op de woning hebben gereageerd.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.