Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Studentenwoningen


Als u 18 jaar of ouder bent en ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling, kunt u zich inschrijven als student bij WoningNet Almere. Met deze inschrijving kunt u vervolgens reageren op vrijkomende studentenwoningen.

De selectie van de reacties vindt plaats op de soort opleiding waarbij de volgorde is:

  1. HBO- of WO-instelling in de gemeente Almere;
  2. HBO- of WO-instellingen elders in Nederland, student woont in Almere;
  3. MBO-instelling in de gemeente Almere.

Leg bij Mijn WoningNet > Profiel vast bij welke onderwijsinstelling u studeert.

Aangepast contract
Een studentenwoning heeft een aangepast huurcontract. Na afronding of (voortijdige) beëindiging van de studie of opleiding moet u de woning binnen 6 maanden verlaten. Na toewijzing van een studentenwoning wordt u uitgeschreven bij WoningNet Almere als woningzoekende.

Na toewijzing van een woning met een tijdelijk huurcontract krijgt u gratis een nieuwe inschrijving met behoud van uw inschrijftijd. Dit gebeurt automatisch. Na een jaar moet deze inschrijving wel verlengd worden tegen het normale verlengingstarief. 

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.